Meniu Închide

Continuăm învățarea

Miercuri, 02.12.2020 am încheiat seria webinariilor educaționale organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Argeș în colaborare cu Casa Corpului Didactic Argeș și susținute de Oana MOȘOIU, lector univ. dr. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației București.

Webinarul Proiectarea evaluării și utilizarea platformelor pentru evaluarea online; evaluarea formativă, o evaluare în sprijinul învățării s-a bucurat de un real interes din partea profesorilor argeșeni care au fost beneficiarii unei experiențe de învățare utile, adaptate vremurilor pe care le parcurgem.

CONTINUĂM ÎNVĂȚAREA, rămânem deschiși provocărilor, suntem suportivi, iar preocuparea noastră pentru creșterea calității actului educațional în mediul online este constantă!

 Ce spun profesorii despre webinariile susținute:

S.P.
6:34 PM
Nu ne vedem si saptamana viitoare ??? E mai mult decat interesant, e necesar pt a simti ca suntem pe drumul cel bun in felul in care abordam provocarile invatarii online.

L.M.
6:40 PM
Va multumim pentru aceasta sesiune deosebit de interesanta, ca de altfel si precedenta la care am reusit sa particip. Experienta si pregatirea dumneavoastra expusa intr-un mod atat de natural ne va fi, cu siguranta, tuturor de folos! Nu ar strica sa continuam seria de webinarii de formare pentru acest invatamant online. Toti avem nevoie de ajutor. Multumim ISJ si CCD Arges,! Multumim, Oana Mosoiu!

C.P.
6:41 PM
Multumim d.na inspector general, CCD Argeș, si d.na Mosoiu! Felicitări!

C.L.
6:43 PM
Mulțumim frumos pentru informatiile interesante si captivante pe care le-ati prezentat! Cu siguranta suntem aici pentru dumneavoastra!

M.N.
6:47 PM
Mulțumim! Ar fi interesant să continue aceste webinarii. Sunt foarte interesante.

C.S.
6:48 PM
Multumim pentu tot! Ne-ati captat atentia prin tot ce ati prezentat..Felicitari!

M.C.
6:49 PM
Seara frumoasa! Mulțumim tuturor părților implicate!

I.P.
6:49 PM
Felicitări pentru toate cele trei materiale pe care ni le-ați prezentat! Mulțumim pentru calitatea lor! Succes și multă sănătate!

A.P.
6:51 PM
Mulțumim! Succes! Așteptăm și alte astfel de provocări. O seară frumoasă.

În cadrul proiectului CONTINUĂM ÎNVĂȚAREA, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Argeș în colaborare cu Casa Corpului Didactic Argeș, organizăm pentru profesori webinarii educaționale în vederea creșteriii calității activităților cu elevii, în mediul online, în zilele de 18, 25 noiembrie respectiv 2 decembrie 2020.
Webinariile sunt susținute de lector univ. dr. Oana MOȘOIU din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației București și acoperă tematici de interes astfel:

18.11.2020
Starea de bine a elevilor și profesorilor în contextul școlii online

25.11.2020
(Re)proiectarea activităților de învățare pentru adaptarea la mediul online.

02.12.2020
Proiectarea evaluării și utilizarea platformelor pentru evaluarea online; evaluarea formativă, o evaluare în sprijinul învățării

 Primele evenimente s-au bucurat de un real interes, la întâlnirea sincron fiind prezente 250 de cadre didactice din județul Argeș.

Invitatul special care ne-a onorat cu prezența la acest eveniment a fost doamna ministru Monica Cristina ANISIE.

#ȚINEM aproape pentru profesori și elevi!