Inspector

Prof. Ștefănică Elena

Rezultate


Documente


Audiente

Luni 8-12 Marți 14-16

Telefon

0733033387

Concursuri

Anunțuri

Calendar Olimpiade_2018-2019 Succes!Cititi mai mult

Centenar_proiect_Un vis împlinit și un nou început Stimați colegi, Continuăm activitățile din proiectul alcătuit pentru aniversarea Centenarului Marii Uniri prin: –concursul de proiecte derulate în fiecare unitate de învățământ pentru aniversarea Marii Uniri, 17 noiembrie 2018, Colegiul Tehnic “Costin D….

Centenar_proiect_Un vis împlinit și un nou început

Stimați colegi,

Continuăm activitățile din proiectul alcătuit pentru aniversarea Centenarului Marii Uniri prin:

concursul de proiecte derulate în fiecare unitate de învățământ pentru aniversarea Marii Uniri,

17 noiembrie 2018, Colegiul Tehnic “Costin D. Nenițescu” Pitești, de la ora 10,00;

sesiunea de comunicări științifice pentru elevii de liceu și profesori, 24 noiembrie 2018, de la ora 9,00, la sediul Facultății de Teologie, Litere, Istorie și Arte, din Pitești.

Regulamentul concursului și fișele de înscriere se regăsesc în documentul atașat. Fișele de înscriere se vor transmite la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenițescu” Pitești, prin fax, la nr. 0248/210799 sau direct, la secretariat, până la data de 9 noiembrie 2018, pentru concursul de proiecte.

Pe adresa e_stefanica@yahoo.com se vor transmite fișele de înscriere pentru sesiunea de comunicări, până la data de 12 noiembrie 2018, fișe care vor cuprinde și un scurt rezumat al lucrărilor.

Succes!Cititi mai mult

Interviul se va susține la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” Pitești, structura Școala Gimnazială nr. 2 (fosta Școala nr. 8, lângă Gara Pitești). Programarea se regasește în tabelul atașat. Succes!Programare interviu_Metodisti_istorie-socio-umane_2018

Interviul se va susține la Școala Gimnazială “Tudor Vladimirescu” Pitești, structura Școala Gimnazială nr. 2 (fosta Școala nr. 8, lângă Gara Pitești). Programarea se regasește în tabelul atașat.

Succes!Programare interviu_Metodisti_istorie-socio-umane_2018Cititi mai mult

Stimați colegi, Vă doresc un an școlar cu realizări frumoase și vă aștept vineri, 14 septembrie 2018, ora 12,00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu” Pitești! Sunt invitate toate cadrele didactice care predau istoria sau discipline socio-umane…

Stimați colegi,

Vă doresc un an școlar cu realizări frumoase și vă aștept vineri, 14 septembrie 2018, ora 12,00, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu” Pitești!

Sunt invitate toate cadrele didactice care predau istoria sau discipline socio-umane din județul Argeș, prezența fiind obligatorie pentru profesorii de istorie și educație socială care predau la clasa a VI-a, șefii de cerc, metodiștii, membrii consiliului consultativ din anul școlar precedent, șefii de arie curriculară “Om-societate” din fiecare unitate de învățământ.

 Cititi mai mult

SIPDODOR, Strategii Inovative de Predare a Opționalului “Dezbateri, Oratorie și Retorică”, este un curs acreditat,(10 credite), 40 de ore, destinat oricărui cadru didactic interesat de  inițierea în metoda dezbaterilor pentru utilizarea acestora la clasă sau în activitățile extracurriculare. Pentru amănunte, persoană…

SIPDODOR, Strategii Inovative de Predare a Opționalului “Dezbateri, Oratorie și Retorică”, este un curs acreditat,(10 credite), 40 de ore, destinat oricărui cadru didactic interesat de  inițierea în metoda dezbaterilor pentru utilizarea acestora la clasă sau în activitățile extracurriculare.

Pentru amănunte, persoană de contact/formator,

Elena Ștefănică

0733033387Cititi mai mult