Inspector

Prof. Ligia Surugiu

Rezultate


Documente


Audiente

Luni 8-12 Marți 14-16

Telefon

0733033382

Anunțuri

Olimpiada naţională de matematică, etapa locală 16.02.2019

  • Postat pe 13/02/2019, la 12:31 de Gabriel Zaman

  Intrarea elevilor în sălile de concurs  se va face între 9.00-9.30. Elevii participanți la această etapă vor avea asupra lor carnetul de note vizat/cartea de identitate. Proba scrisă va începe la ora 10.00. Vicepreşedinţii/membrii comisiilor de organizare se vor…

 

Intrarea elevilor în sălile de concurs  se va face între 9.00-9.30. Elevii participanți la această etapă vor avea asupra lor carnetul de note vizat/cartea de identitate. Proba scrisă va începe la ora 10.00.

Vicepreşedinţii/membrii comisiilor de organizare se vor prezenta la ora 8.00.

Responsabilii de comisii pe clase vor fi anunțați de unitatea organizatoare și se vor prezenta la ora 13.00.  Profesorii evaluatori se vor prezenta la ora 13:30. Evaluarea lucrărilor va începe la ora 14.00.

Afișarea subiectelor/ baremelor se va face la centrul de concurs, după ora de finalizare a probei, ora 12, respectiv ora 13.

Afișarea rezultatelor iniţiale se va face la centrul de concurs, după finalizarea corectării, în ziua de susținere a probei de concurs.

Depunerea contestațiilor se va face numai la centrul de concurs, luni, 18 februarie, 2019, direct de către elevul major/părintele elevului minor, între orele 12-14.

Inspector școlar pentru matematică,

Prof. Ligia SURUGIU

 

Agenda ONM locala 2019

Centre ONM locala matematica 2019

Conditii-calificare-judet-2018

Masuri ONM 2019

Procedura_ONM_locala 2019Cititi mai mult

Digitaliada – editia 3.0

  • Postat pe 16/01/2019, la 10:06 de Daniel Vorovenci

Concursul de materiale digitale se adreseaza in principal profesorilor din orice scoala din Romania, dar si oricarei alte persoane peste 14 ani, interesate sa creeze si sa distribuie publicului larg materiale didactice in format digital, ce pot fi folosite in procesul…

Concursul de materiale digitale se adreseaza in principal profesorilor din orice scoala din Romania, dar si oricarei alte persoane peste 14 ani, interesate sa creeze si sa distribuie publicului larg materiale didactice in format digital, ce pot fi folosite in procesul de predare a oricarei discipline scolare de la clasele V-VIII.

Materialele digitale pot fi incarcate pe platforma prin intermediul unui formular de inscriere.

Castigatorii concursului vor fi rasplatiti cu premii constand in echipamente electronice si IT

 Regulamentului de concurs, care este disponibil si pe pagina: RegulamentCititi mai mult

Concursul Național „TEHNICI MATEMATICE”

  • Postat pe 09/01/2019, la 12:51 de LIGIA SURUGIU

 Stimați colegi,         Vă transmitem invitația de participare la Concursul Național „TEHNICI MATEMATICE” organizat de Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Rm. Vâlcea, adresat elevilor din clasele IX-XII, profil real, specializarea: Științele Naturii și profilele Tehnic, Resurse naturale și protecția mediului și Servicii.    …

 Stimați colegi,
        Vă transmitem invitația de participare la Concursul Național „TEHNICI MATEMATICE” organizat de Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Rm. Vâlcea, adresat elevilor din clasele IX-XII, profil real, specializarea: Științele Naturii și profilele Tehnic, Resurse naturale și protecția mediului și Servicii.
         Concursul se va afla pe lista concursurilor din Calendarul Olimpiadelor și Concursurilor Școlare Naționale, fără finanțare MEN, pentru anul școlar 2018-2019. Vă trimitem anexat Regulamentul specific de organizare și două modele de subiecte din anii anteriori.
        Avem rugămintea de a transmite, până pe data de 16 ianuarie 2019, pe adresele de e-mail ligia.surugiu@isjarges.ro  și  moraru_carmen_adriana@yahoo.com,  tabelul cu elevii înscriși la concurs și profesorii evaluatori pentru etapa județeană din data de 18 ianuarie 2019, etapă care se va desfășura la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, la ora 14. Tabelul va fi transmis de pe adresa școlii, în format editabil, Excel, conform modelului din anexă.
         Detalii legate de etapa națională de la Rm. Vâlcea din 23 februarie 2019 găsiți în adresa anexată.
Inspector școlar pentru matematică,
Prof. Ligia SURUGIU
Regulament_Calendar_model sub.
Adresa_Concurs_ISJ Valcea
2014-xii
Elevi profesori evaluatori Tehnici Mate


Cititi mai mult

Cursuri online European Schoolnet Academy

  • Postat pe 09/01/2019, la 11:47 de LIGIA SURUGIU

Dragi colegi, European Schoolnet Academy este prima platformă MOOC(Massive Open Online Course) din Europa  care oferă  cursuri gratuite de înaltă calitate pentru profesori. Pe platformă veți găsi o gamă largă de cursuri care durează între 3-8 săptămâni,  acoperind o varietate de…

Dragi colegi,

European Schoolnet Academy este prima platformă MOOC(Massive Open Online Course) din Europa  care oferă  cursuri gratuite de înaltă calitate pentru profesori. Pe platformă veți găsi o gamă largă de cursuri care durează între 3-8 săptămâni,  acoperind o varietate de teme.

Pentru primul trimestru din anul 2019 cursurile propuse le regăsiți în anexă.

Inspector școlar pentru matematică,

Prof. Ligia SURUGIU

2019 Course catalogue EUN Academy

 Cititi mai mult

Stimați colegi, Universitatea din București organizează un curs de formare “Tehnici alternative în predarea matematicii”. Numărul de ore de formare: 100 Numărul de credite: 25 Datele estimative de desfășurare sunt: 1. Stagiul de formare asistată (40 de ore): 2 – 9…

Stimați colegi,

Universitatea din București organizează un curs de formare “Tehnici alternative în predarea matematicii”.

Numărul de ore de formare: 100
Numărul de credite: 25

Datele estimative de desfășurare sunt:
1. Stagiul de formare asistată (40 de ore): 2 – 9 februarie 2019 (în vacanța inter-semestrială)
2. Stagiul de documentare și activitate pe platformă (40 de ore): februarie – mai 2019
3. Stagiul activităților de sinteză și de aprofundare (16 ore): două zile în iunie/iulie 2019
4. Stagiul de evaluare finală (4 ore): septembrie 2019

Inspector școlar pentru matematică,

Prof. Ligia SURUGIU

Anunt-Oferta-program formare- FMI-2019


Cititi mai mult