Anunțuri

OLIMPIADA INTERDISCIPLINARĂ ,,ȘTIINȚELE PĂMÂNTULUI”

  • Postat pe 10/12/2018, la 14:21 de Cornelia Zibileanu

    1. Etapa județeană: 19 ianuarie 2019, la  Liceul Tehnologic ,,Dacia” Pitești.     2. Etapa națională: 31 ianuarie – 5 febr. 2019, la Suceava.     3 .Programa de concurs rămâne neschimbată.     Detaliile pentru desfășurarea acestei…

    1. Etapa județeană: 19 ianuarie 2019, la  Liceul Tehnologic ,,Dacia” Pitești.
    2. Etapa națională: 31 ianuarie – 5 febr. 2019, la Suceava.
    3 .Programa de concurs rămâne neschimbată.
    Detaliile pentru desfășurarea acestei olimpiade, se vor posta cât mai aproape de data susținerii.
   De asemenea, vă reamintesc, că în 26 ianuarie 2019, se desfășoară Concursul Național de Geografie – ,,Școala cu Ceas” – Râmnicu Vâlcea. Toate informațiile despre acest concurs se regăsesc pe site-ul Școlii Gimnaziale „ Tache Ionescu” .
      Va doresc, succes și  spor în toate!
   Inspector școlar, prof. Cornelia Zibileanu


Cititi mai mult

PROIECTUL M.E.N. DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ ,,ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ”

  • Postat pe 29/11/2018, la 16:18 de Cornelia Zibileanu

Atașat, este adresa M.E.N., cu detaliile pentru acest Proiect de responsabilitate socială, România neîmblânzită. Succes! Inspector școlar, prof. Cornelia Zibileanu   ISJAG907

Atașat, este adresa M.E.N., cu detaliile pentru acest Proiect de responsabilitate socială, România neîmblânzită.

Succes!

Inspector școlar, prof. Cornelia Zibileanu

 

ISJAG907Cititi mai mult

BACALAUREAT 2019 – MODEL SUBIECT

  • Postat pe 28/11/2018, la 13:11 de Cornelia Zibileanu

Bac_2019_E_d_Anatomie_Biologie_modeleCititi mai mult

CONCURS INTERNAȚIONAL ,,PLAY ENERGY”

  • Postat pe 16/11/2018, la 11:18 de Cornelia Zibileanu

Stimati colegi,  Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, ne invită să participăm la Concursul organizat de Enel.  Este vorba despre „Play Energy”, concurs organizat de Enel și înscris în calendarul M.E.N. (la concursuri fără finanțare). Începând din acest an, calendarul concursului Play…

Stimati colegi,
 Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, ne invită să participăm la Concursul organizat de Enel.  Este vorba despre „Play Energy”, concurs organizat de Enel și înscris în calendarul M.E.N. (la concursuri fără finanțare).
Începând din acest an, calendarul concursului Play Energy a fost ajustat, în sensul unei mai bune plieri pe specificul calendarului concursurilor cu care suntem obișnuiți.
Pe scurt, regulamentul presupune participare cu proiecte realizate în echipe de maximum 5 elevi, pot fi din clase diferite, doar ciclul sa fie același – gimnazial sau liceal; forma de prezentare diversă – de la eseuri, .P.P.T.-uri până la machete, filmulețe etc.). Proiectele trebuie trimise până pe 22 decembrie 2018, după care urmează jurizarea regională, respectiv națională (ianuarie-februarie 2019).
De asemenea veți găsi atașat și broșura de activități, broșura concursului, ghidul profesorului, regulamentul și scrisoarea pentru profesori. Toate aceste materiale le puteți găsi și downloada de pe site-ul concursului (https://www.enel.ro/enel-muntenia/ro/PlayEnergy/archive/concurs-2018.html).
Premiile sunt și în acest an, substanțiale.

Pentru înscriere se complează  formularul din broșura concursului și se trimite scanat pe  adresa de e-mail muntenia@lafabbricaedu.eu.

Am rugămintea sa diseminați aceste informații colegilor profesori de geografie și nu numai (pot fi profesori de fizica, chimie, biologie, T.I.C. etc.). Oricine este interesat de realizarea unor proiecte transdisciplinare, cross-curriculare etc. Tematica este extrem de ofertantă!
Kitul de prezentare ( Concursul International PlayEnergy).

Inspector școlar, prof. Cornelia Zibileanu

Concursul International Play EnergyCititi mai mult

SIMPOZION ECOTERRA

  • Postat pe 14/11/2018, la 10:15 de Cornelia Zibileanu

Atașat regăsiți detaliile pentru Simpozionul Ecoterra. Succes! Inspector școlar, prof. Cornelia Zibileanu   BIO. 1_Prezentare Simpozion Ecoterra_ed

Atașat regăsiți detaliile pentru Simpozionul Ecoterra.

Succes!

Inspector școlar, prof. Cornelia Zibileanu

 

BIO. 1_Prezentare Simpozion Ecoterra_edCititi mai mult