Meniu Închide

CONTINUĂM ÎNVĂȚAREA!

Miercuri, 02.12.2020 am încheiat seria webinariilor educaționale organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Argeș în colaborare cu Casa Corpului Didactic Argeș și susținute de Oana MOȘOIU, lector univ. dr. la Facultatea de Psihologie și Științele Educației București.
Webinarul Proiectarea evaluării și utilizarea platformelor pentru evaluarea online; evaluarea formativă, o evaluare în sprijinul învățării s-a bucurat de un real interes din partea profesorilor argeșeni care au fost beneficiarii unei experiențe de învățare utile, adaptate vremurilor pe care le parcurgem.
CONTINUĂM ÎNVĂȚAREA, rămânem deschiși provocărilor, suntem suportivi, iar preocuparea noastră pentru creșterea calității actului educațional în mediul online este constantă!
Ce spun profesorii despre webinariile susținute:
 P.6:34 PM
Nu ne vedem si saptamana viitoare ??? E mai mult decat interesant, e necesar pt a simti ca suntem pe drumul cel bun in felul in care abordam provocarile invatarii online.
L.M.
6:40 PM
Va multumim pentru aceasta sesiune deosebit de interesanta, ca de altfel si precedenta la care am reusit sa particip. Experienta si pregatirea dumneavoastra expusa intr-un mod atat de natural ne va fi, cu siguranta, tuturor de folos! Nu ar strica sa continuam seria de webinarii de formare pentru acest invatamant online. Toti avem nevoie de ajutor. Multumim ISJ si CCD Arges,! Multumim, Oana Mosoiu!

  1. P.6:41 PM

Multumim d.na inspector general, CCD Argeș, si d.na Mosoiu! Felicitări!
C.L.6:43 PM
Mulțumim frumos pentru informatiile interesante si captivante pe care le-ati prezentat! Cu siguranta suntem aici pentru dumneavoastra!

  1. N.6:47 PM

Mulțumim! Ar fi interesant să continue aceste webinarii. Sunt foarte interesante.
C.S.6:48 PM
Multumim pentu tot! Ne-ati captat atentia prin tot ce ati prezentat..Felicitari!
M.C.6:49 PM
Seara frumoasa! Mulțumim tuturor părților implicate!

  1. P.6:49 PM

Felicitări pentru toate cele trei materiale pe care ni le-ați prezentat! Mulțumim pentru calitatea lor! Succes și multă sănătate!
A.P.6:51 PM
Mulțumim! Succes! Așteptăm și alte astfel de provocări. O seară frumoasă.
 

CONTINUĂM ÎNVĂȚAREA!

În cadrul proiectului CONTINUĂM ÎNVĂȚAREA, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Argeș în colaborare cu Casa Corpului Didactic Argeș, organizăm pentru profesori webinarii educaționale în vederea creșteriii calității activităților cu elevii, în mediul online, în zilele de 18, 25 noiembrie respectiv 2 decembrie 2020.
Webinariile sunt susținute de lector univ. dr. Oana MOȘOIU din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației București și acoperă tematici de interes astfel:

18.11.2020
Starea de bine a elevilor și profesorilor în contextul școlii online

25.11.2020
(Re)proiectarea activităților de învățare pentru adaptarea la mediul online.

02.12.2020
Proiectarea evaluării și utilizarea platformelor pentru evaluarea online; evaluarea formativă, o evaluare în sprijinul învățării

 Primele evenimente s-au bucurat de un real interes, la întâlnirea sincron fiind prezente 250 de cadre didactice din județul Argeș.

Invitatul special care ne-a onorat cu prezența la acest eveniment a fost doamna ministru Monica Cristina ANISIE.

#ȚINEM aproape pentru profesori și elevi!In contextul actual este important ca, pentru perioada imediat următoare, să asigurăm continuitatea invatarii prin metode și soluții alternative .
În acest sens, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, în colaborare cu postul local de televiziune Curier TV, vine în sprijinul elevilor argeşeni din clasele terminale (și nu numai) prin proiectul ” CONTINUĂM ÎNVĂȚAREA!”
O echipă de dascăli argeșeni profesioniști va pregăti și susține pentru voi, de luni până joi, în intervalul orar 18.00-20.00, lecții care să vă sprijine în continuarea învățării.
Programul lecţiilor va fi  comunicat săptămânal, pe site-ul I.Ș.J. Argeș: https://isjarges.ro/ și pe pagina oficială de -facebook- ;

  Ministerul Educației și Cercetării premiază valoarea!
 Astăzi, în cadrul I.Ș.J. Argeș, într-o atmosferă emoționantă, elevilor de nota 10 ai județului Argeș le-a fost recunoscută valoarea și munca perseverentă.
 ”Bună dimineața, oameni frumoși!”-  a fost salutul cu care elevii și părinții au fost întâmpinați de către doamna inspector școlar general, Elena Liliana Murguleț.
 Este o mare bucurie să fim, la un astfel de moment, alături de cei mai merituoși elevi ai județului Argeș, cei care au obținut medii de 10 la examenele naționale, Evaluare națională și Bacalaureat.
V-ați mobilizat exemplar, devenind învingătorii de 10 ai unei perioade nu tocmai ușoare.
Suntem mândri de voi, avem speranțe legate de ceea ce sunteți, veți deveni și veți realiza.
Sunteți mândria profesorilor care v-au învățat, a părinților care v-au crescut, dar dincolo de aceasta, vă felicităm pentru efortul, dăruirea și dragostea voastră de carte.
Reprezentați valoarea învățământului argeșean, el însuși un învățământ performant.
Vă dorim succes în continuare pe calea cunoașterii!
 

INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL,
 
Prof. Elena-Liliana MURGULEȚ

Anunturi

Informare ANPCDEFP

Informare ANPCDEFP

0 comments

Invitație OpenDays@TUIASI, ediția a II-a – Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași

Informare Open Days TUIASI

0 comments

Organizarea și desfășurarea activităților de cerc pedagogic în anul școlar 2020-20201

Adresă cercuri pedagogice

0 comments

Starea de bine

Pentru cine nu o cunoaște pe Oana Moșoiu, o putem ”creiona” noi prin câteva cuvinte: este un om de bine, care plantează fapte bune, câte…

0 comments

Selecție mentori directori, profesori învățământ primar și preșcolar

Selecție mentori

0 comments

Resurselor Educaționale Deschise (RED)

Procedura RED-extras

0 comments

Selecție profesori mentori

Selecție profesori mentori

0 comments

Măsuri stabilite la nivelul I.Ș.J. Argeș

Măsuri stabilite la nivelul I.Ș.J. Argeș

0 comments

Conferința națională pentru elevi și studenți (CNES) – Ediția a III-a ONLINE

Invitație UPB

0 comments

Conferinţa Naţională a Profesorilor – ”EDUCAȚIA LA TIMPUL VIITOR”, ediţia a VII-a

Anunt conferinta_ELTV_2020

0 comments

Program de educație cibernetică pentru copii

Cyber4Kids

0 comments

Mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Educației

          Începând cu anul 1994, în 5 octombrie, întreaga lume marchează importanța educației pentru societate.          Cu prilejul…

0 comments

Informații înscriere bursa FLEX 2021-2022

Informații înscriere bursa FLEX 2021 – 2022

0 comments

Comunicat de presă

Comunicat presa

0 comments

Rezultate candidați metodiști evaluare portofolii

Rezultate candidați metodiști Eventualele contestații se depun astăzi, 24.09.2020, până la ora 16:00, la secretariatul I.S.J. Argeș sau pe adresa de e-mail: contact@isjarges.ro. În conformitate…

0 comments