Stimați colegi,
        Vă transmitem invitația de participare la Concursul Național „TEHNICI MATEMATICE” organizat de Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Rm. Vâlcea, adresat elevilor din clasele IX-XII, profil real, specializarea: Științele Naturii și profilele Tehnic, Resurse naturale și protecția mediului și Servicii.
         Concursul se va afla pe lista concursurilor din Calendarul Olimpiadelor și Concursurilor Școlare Naționale, fără finanțare MEN, pentru anul școlar 2018-2019. Vă trimitem anexat Regulamentul specific de organizare și două modele de subiecte din anii anteriori.
        Avem rugămintea de a transmite, până pe data de 16 ianuarie 2019, pe adresele de e-mail ligia.surugiu@isjarges.ro  și  moraru_carmen_adriana@yahoo.com,  tabelul cu elevii înscriși la concurs și profesorii evaluatori pentru etapa județeană din data de 18 ianuarie 2019, etapă care se va desfășura la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși”, la ora 14. Tabelul va fi transmis de pe adresa școlii, în format editabil, Excel, conform modelului din anexă.
         Detalii legate de etapa națională de la Rm. Vâlcea din 23 februarie 2019 găsiți în adresa anexată.
Inspector școlar pentru matematică,
Prof. Ligia SURUGIU
Regulament_Calendar_model sub.
Adresa_Concurs_ISJ Valcea
2014-xii
Elevi profesori evaluatori Tehnici Mate