Meniu Închide

Comoara din Muntii Fagaras Activitati de educatie ecologica ProPark Fundatia pentru Arii Protejate

ProPark Fundatia pentru Arii Protejate doreste sa implementeze pe o durata de 5 ani activitati de educatie ecologica in unitatile de invatamant gimnaziale si liceale, situate pe raza judetelor Arges, Brasov, Sibiu si Valcea. Toate activitatile pe care le vom derula si premiile pe care le vom oferi copiilor vor fi asigurate de catre Fundatia ProPark in mod gratuit.

 In anul scolar 2019-2020 dorim sa implementam programul « Comoara din Muntii Fagaras » în cadrul unitatilor de invatamant de pe raza judetului Arges, un program de educatie ecologica bazat pe metode interactive şi experienţiale, în care contactul copiilor cu natura este o parte esenţială.

 În cadrul programelor dezvoltate, copiii si tinerii de diferite vârste vor experimenta şi vor înţelege natura ca bază a vieţii lor. Astfel ei vor descoperi ce înseamnă un mod de viaţă sustenabil şi cum pot acţiona pentru a îl aduce în societate. Pe acest drum pornim de la moştenirea culturală care a legat comunităţile tradiţionale de natură şi de resursele acesteia şi continuăm adaugând deschidere, curiozitate, colaborare şi spirit de responsabilitate.

Pentru o detaliere mai ampla a programului, a activitatilor derulate în sala de clasa dar și regulamentul competitiei, va rog sa consultati materialele din atasament.

Prezentare concurs – Comoara din Munții Făgăraș