Meniu Închide

Curs de formare pentru profesorii de limba spaniolă

Profesorii de limba spaniolă sunt invitați să participe la un curs de formare, în luna august, la Universitatea Internațională Menéndez Pelayo (UIMP), în Santander, Spania.

·        12-16 agostoESTRATEGIAS, RECURSOS Y EVALUACIÓN DE LA EXPRESIÓN ORAL EN EL AULA DE ELE Enlace externo, se abre en ventana nueva PDF (2 plazas) – profesorii din învățământul gimnazial și liceal care predau limba spaniolă în regim normal și intensiv.

·         19-23 agostoRECURSOS AUDIOVISUALES EN EL AULA DE LENGUA Y CULTURA ESPAÑOLA PDFEnlace externo, se abre en ventana nueva (2 plazas) –  profesorii din învățământul liceal care predau limba spaniola în regim bilingv/secțiile bilingve romano-spaniole.

Termenul-limită de depunere a candidaturii este 1 iulie 2019. Înregistrarea candidaturii se face on-line, accesând site-ul  http://www.educacionyfp.gob.es/rumania/convocatorias-programas/formacion-profesorado.html

Cheltuielile de transport se suportă de către participanții la formare. Celelalte cheltuieli (cazare, activitatea de formare) sunt acoperite de către organizatori.