Meniu Închide

Ateliere Fără Frontiere donează 1000 de calculatoare în programul Dăm Click pe România, ediția 2019

Ateliere Fără Frontiere donează 1000 de calculatoare în programul Dăm Click pe România, ediția 2019
Ateliere Fără Frontiere lansează programul EduClick – Dăm Click pe România, ediția 2019, prin care dotează cu 1000 de calculatoare școlile și ONG-urile din România care derulează proiecte de educație și de incluziune cu ajutorul IT&C, mulțumită noii etape a programului căruia Kaufland îi este partener principalrealizat și cu sprijinul Up Româniași al Fundației Up. Data limită de înscriere în program este 9 iunie 2019, așa că grăbește-te să:

1) Citești Regulamentul de Participare de aici și să ne dai un semn dacă ai neclarități. Adresa de email educlick@atelierefarafrontiere.ro îți stă la dispoziție.

2) Discuți cu cei din conducerea școlii sau a organizației din care faci parte și să înscrii un proiect educațional în concurs, folosind formularul de aici și dându-ne suficiente detalii despre nevoile celor din comunitățile voastre țintă și modul în care calculatoarele donate de AFF vă pot ajuta.

3) Dai de veste și altor oameni care lucrează într-o unitate de învățământ de stat, o organizație neguvernamentală sau o instituție socială care ajută persoane din comunități defavorizate (în special copii și tineri) că Ateliere Fără Frontiere vrea să le susțină proiectele prin donații de calculatoare, în cadrul acestui program.

Echipamentele donate prin programul Dăm Click pe România au fost colectate de Ateliere Fără Frontiere de la companii responsabile cu mediul și au primit o nouă viață în atelierul de inserție reconect, fiind recondiționate de persoane provenind din medii defavorizate. Calculatoarele sunt acum complete (unitate centrală și monitor, tastatură și mouse), dispun de garanție și de software-ul necesar unei bune utilizări.

După data de 9 iunie 2019, ultima în care sunt acceptate înscrieri, proiectele vor intra într-o fază de jurizare, iar pe 14 iunie vor fi anunțate numele tuturor laureaților.

Mult succes!