Meniu Închide

Reinforcing Educator’s Competences for Councelling and Motivation – proiect Erasmus+ derulat de către Inspectoratul Școlar Județean Argeș

Inspectoratul Școlar Județean Argeș este partener în Proiectul Erasmus+ nr. 2018-1-BG01-KA201-047903- REFORM-Consolidarea competențelor educatorului pentru consiliere și motivație, coordonat de Școala Secundară 119 “Academician Mihail Arnaudov” din Sofia.

Proiectul se desfășoară pe parcursul a doi ani, în perioada 1.10.2018-30.09.2020. Scopul acestuia îl constituie formarea educatorilor pentru sporirea calificărilor de consiliere în carieră.

Parteneriatul REFORM include șapte instituții din șase țări ale Uniunii Europene, respectiv România, Bulgaria, Polonia, Portugalia, Italia, Grecia.

Principalul criteriu pentru alegerea partenerilor de către coordonator a fost familiarizarea cu contextul educațional din țările lor, colaborarea cu instituțiile de învățământ sau activitatea de consiliere a elevilor și  tinerilor pentru continuarea studiilor sau pentru alegerea viitorului loc de muncă.