Inspector

Prof. Ștefănică Elena

Rezultate


Documente


Audiente

Luni 8-12 Marți 14-16

Telefon

0733033387

Concursuri

scurt-istoric-banner

Anunțuri

Olimpiadele locale de istorie, educaţie civică şi cultură civică se desfăşoară sâmbătă,  21 ianuarie 2017, începând cu ora 10,00. Elevii trebuie să fie prezenţi în sala de concurs la 9,30 şi să se legitimeze pe baza carnetului de elev, vizat,…

Olimpiadele locale de istorie, educaţie civică şi cultură civică se desfăşoară sâmbătă,  21 ianuarie 2017, începând cu ora 10,00.

Elevii trebuie să fie prezenţi în sala de concurs la 9,30 şi să se legitimeze pe baza carnetului de elev, vizat, cu fotografie, sau pe baza C.I.

Centrele de concurs sunt:

Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Piteşti, pentru zona Piteşti şi Costeşti-liceu;

Şcoala Gimnazială “Mircea cel Bătrân” Curtea de Argeş, zona Curtea de Argeş;

Şcoala Gimnazială nr. 1 Costeşti, zona de sud a judeţului şi zona Costeşti gimnaziu;

Colegiul Naţional “Dinicu Golescu” Câmpulung, zona Câmpulung.

Elevii înscrişi la olimpiada de educaţie civică (din clasele a III-a şi a IV-a) trebuie să vină cu materialele proprii pentru realizarea afişului.

Regulamentele celor doua concursuri le găsiţi postate pe acest site, în luna noiembrie.

Succes tuturor!Cititi mai mult

Concurs Național de istorie gimnaziu, 28 ianuarie 2017, Rm. Vâlcea

  • Postat pe 05/01/2017, la 09:10 de ELENA STEFANICA

La Școala Gimnazială ”Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea, în data de 28 ianuarie 2017,  va avea loc Concursul Național “La Şcoala cu Ceas” la Istorie. Este un concurs fără taxe de participare. În aceeaşi zi, dar la o oră diferită, va avea loc…

La Școala Gimnazială ”Take Ionescu” din Râmnicu Vâlcea, în data de 28 ianuarie 2017,  va avea loc Concursul Național “La Şcoala cu Ceas” la Istorie. Este un concurs fără taxe de participare. În aceeaşi zi, dar la o oră diferită, va avea loc şi concursul la Geografie, astfel că elevii care doresc pot      participa  la ambele discipline. Informații suplimentare privind participarea, cazarea, programa de concurs, subiecte din anii anteriori etc. se găsesc la adresa http://www.scoalacuceas.ro/istorie
Succes!


Cititi mai mult

Istorie și societate în dimensiune virtuală – precizări

  • Postat pe 22/12/2016, la 15:44 de ELENA STEFANICA

Concursul național “Istorie și societate în dimensiune virtuală”, etapa județeană, se va desfășura, conform calendarului, în data de 14 ianuarie 2017, ora 10, la Colegiul Național “Alexandru Odobescu” Pitești. Anul acesta se organizează și etapa națională. În atașament este Regulamentul…

Concursul național “Istorie și societate în dimensiune virtuală”, etapa județeană, se va desfășura, conform calendarului, în data de 14 ianuarie 2017, ora 10, la Colegiul Național “Alexandru Odobescu” Pitești.

Anul acesta se organizează și etapa națională.

În atașament este Regulamentul acestui concurs.

Tabelul cu elevii participanți va fi trimis prin fax și pe email (în word pe email) la unitatea organizatoare, respectiv Colegiul Național “Alexandru Odobescu” Pitești, Tel/Fax: 0248/643202 sau 0248/643309, E-mail:colegiul_odobescu@yahoo.com si pe adresa de email e_stefanica@yahoo.com.

Termenul limită de transmitere a datelor elevilor participanți este 12 ianuarie 2017, ora 16,00. Tabelul va conține antetul școlii proprii, nr. de înregistrare și următoarele rubrici: nr. crt., Numele și prenumele elevului, Secțiunea (Istorie sau Științe socio-umane), Subsecțiunea (Pagini WEB sau SOFT educațional), titlul temei, Clasa, Profesorii care au pregătit elevul. De asemenea, tabelul trimis prin fax va fi semnat, stampilat. Vă rog să precizați și programele de care aveți nevoie pentru derularea lucrărilor.

Succes!regulament-concurs-istorie-si-societateCititi mai mult

Program grupe de excelenţă istorie

  • Postat pe 15/12/2016, la 08:21 de ELENA STEFANICA

Sâmbată, 17 decembrie 2016, nu vor avea loc şedinţe de pregătire a  grupelor de excelenţă. Programul  se va relua pe 28 ianuarie 2017. Pe 14 ianuarie, elevii de liceu sunt aşteptaţi la Concursul “Istorie şi societate în dimensiune virtuală”, iar…

Sâmbată, 17 decembrie 2016, nu vor avea loc şedinţe de pregătire a  grupelor de excelenţă. Programul  se va relua pe 28 ianuarie 2017. Pe 14 ianuarie, elevii de liceu sunt aşteptaţi la Concursul “Istorie şi societate în dimensiune virtuală”, iar pe 21 ianuarie 2017 la Olimpiada de istorie, etapa locală, alături de colegii lor din clasa a VIII-a.

Vă doresc Sărbători cu multe bucurii şi spor la învăţat!Cititi mai mult

Stimaţi colegi, vă rog să trimiteţi pe adresa de email e_stefanica@yahoo.com, până la data de 22 decembrie 2016, tabelul nominal cu elevii calificaţi la Olimpiadele de istorie, educaţie şi cultură civică, discipline socio-umane, după următorul format: nr. crt., numele şi…

Stimaţi colegi, vă rog să trimiteţi pe adresa de email e_stefanica@yahoo.com, până la data de 22 decembrie 2016, tabelul nominal cu elevii calificaţi la Olimpiadele de istorie, educaţie şi cultură civică, discipline socio-umane, după următorul format: nr. crt., numele şi prenumele elevului calificat, disciplina, clasa, nota, profesorul/învăţătorul îndrumător. Tabelul (scanat) trebuie să conţină antetul şcolii, nr. de înregistrare,  să fie semnat de către şeful comisiei Om-societate şi de către dna/dl. director şi ştampilat. Un exemplar al aceluiaşi tabel va fi trimis şi în word (nesemnat).

Condiţiile de calificare stabilite în Consiliul Consultativ, conform OMECTS nr. 3035/2012, sunt: nota minimă: 8,50, maximum 15 elevi pentru fiecare profesor din şcoală pentru istorie şi socio-umane, maximum 3 echipaje per şcoală pentru educaţie civică  şi, respectiv, 3 echipaje per şcoală pentru cultură civică.

Vă reamintesc faptul că, potrivit calendarului, etapa locală se desfăşoară doar pentru istorie, cultură civică şi educaţie civică, în data de 21 ianuarie 2017. Pentru Olimpiada de discipline socio-umane, următoarea etapă este cea judeţeană.

Pentru detalii, vă rog să consultaţi site-ul ISJ Argeş, la anunţuri istorie şi socio-umane, unde găsiţi programele specifice şi calendarul concursurilor şi olimpiadelor.

Succes!Cititi mai mult