Inspector

Prof. Florina Biculescu

Telefon

0733033370

E-mail

-

Audiente

Luni 12-14
Vineri 12-14

Concursuri


Rezultate


Documente

rom

Anunțuri

Precizari pentru Olimpiada de Educatie Civica clasele a III-a si a IV-a

  • Postat pe 17/01/2017, la 14:10 de Florina Biculescu

Stimati colegi, Etapa locală a Olimpiadei de educatie civica se desfasoara sambata, 21 ianuarie 2017, ora 10, in urmatoarele centre: – zona Pitesti – Scoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Pitesti – zona Curtea de Arges – Scoala Gimnazială “Mircea cel Batran” Curtea…

Stimati colegi,

Etapa locală a Olimpiadei de educatie civica se desfasoara sambata, 21 ianuarie 2017, ora 10, in urmatoarele centre:
– zona Pitesti – Scoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Pitesti

– zona Curtea de Arges – Scoala Gimnazială “Mircea cel Batran” Curtea de Arges

– zona Campulung – Colegiul National “Dinicu Golescu” Campulung
Proba va consta in elaborarea unei lucrări scrise şi a unui afiş (desen, pictură, colaj) care vizează problematica drepturilor copilului. Coala utilizată pentru afiş va fi numai de format A4-bloc mic de desen.

Elevii trebuie sa vina cu instrumentele necesare pentru realizarea afisului.

Profesorii asistenți vor verifica identitatea fiecărui concurent, prin confruntarea înscrisurilor din carnetul de elev cu poză, pentru elevii claselor a III-a si a IV-a, cu datele de identificare înscrise pe lucrare și cu lista participanților la competiție. Asadar, elevii trebuie sa aiba carnetul de elev vizat pe anul scolar in curs. Elevii vor fi prezenti in centrul de desfasurare a etapei locale a Olimpiadei de educatie civica cu o jumatate de ora inainte de inceperea probei. Proba dureaza 2 ore.

 

Mult succes!

Inspector scolar,

Prof. Florina BICULESCU

 

 



Cititi mai mult

Regulament specific privind organizarea olimpiadelor clasa a IV-a

  • Postat pe 17/01/2017, la 13:21 de Gabriel Zaman

Regulament



Cititi mai mult

Atasat găsiţi regulamentele şi programele specifice pentru  olimpiada de educaţie civică şi concursul “Democraţie şi toleranţă”, clasele a III-a şi a IV-a. Etapa la nivelul şcolii pentru Olimpiada de educaţie civică se desfăşoară, potrivit graficului olimpiadelor şcolare pentru ciclul primar, în…

Atasat găsiţi regulamentele şi programele specifice pentru  olimpiada de educaţie civică şi concursul “Democraţie şi toleranţă”, clasele a III-a şi a IV-a. Etapa la nivelul şcolii pentru Olimpiada de educaţie civică se desfăşoară, potrivit graficului olimpiadelor şcolare pentru ciclul primar, în luna decembrie 2016.

Vă rog să trimiteţi pe adresa de e-mail florina_biculescu@yahoo.com, până la data de 22 decembrie 2016, tabelul nominal cu elevii calificaţi la Olimpiada de educaţie civică, clasele a III-a şi a IV-a, după următorul format: nr. crt., numele şi prenumele elevilor calificaţi (echipaj format din doi elevi din cadrul aceleiaşi unităţi şcolare),  disciplina, clasa, nota, profesorul/învăţătorul îndrumător. Tabelul (scanat) trebuie să conţină antetul şcolii, nr. de înregistrare,  să fie semnat de către dna/dl. director şi ştampilat. Un exemplar al aceluiaşi tabel va fi trimis şi în format word (nesemnat).

Condiţiile de calificare stabilite conform OMECTS nr. 3035/2012, sunt: maximum 3 echipaje per şcoală pentru educaţie civică.

Vă reamintesc faptul că, potrivit calendarului, etapa locală pentru educaţie civică se desfăşoară în data de 21 ianuarie 2017.

Succes!

regulament-olimpiada-de-stiinte-socio-umane-si-democratie-si-toleranta

.



Cititi mai mult

Înscriere evaluator Concursul Dan Barbilian -2016

  • Postat pe 23/11/2016, la 22:07 de Florina Biculescu

Stimați colegi, Profesorii pentru învăţământul primar se pot înscrie ca profesori evaluatori la Concursul “Dan Barbilian”urmărind link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1lIgHXcpt97fMFc_A__014GrOmjqD7K7JIHJaGkrgw08/edit Inspector şcolar, Prof. Florina BICULESCU

Stimați colegi,

Profesorii pentru învăţământul primar se pot înscrie ca profesori evaluatori la Concursul “Dan Barbilian”urmărind link-ul:

https://docs.google.com/forms/d/1lIgHXcpt97fMFc_A__014GrOmjqD7K7JIHJaGkrgw08/edit

Inspector şcolar,

Prof. Florina BICULESCU



Cititi mai mult

Orientări metodice – învăţământ primar

  • Postat pe 22/11/2016, la 22:02 de Florina Biculescu

orientari_metodice_invatamant_primar_2016_2017



Cititi mai mult