Inspector

Adrian Hernest

RezultateAudiente

Luni 8-12 Marți 14-16

Telefon

0741206080

Concursuri

kids-soccer-clipart-royalty-free-vector-of-a-logo-of-silhouetted-children-playing-soccer-by-chromaco-5697

Anunțuri

Școala Altfel – Ghid de implementare

 • Postat pe 16/01/2017, la 17:33 de ADRIAN HERNEST

Ghid Scoala altfel 2017 Anexe Ghid Scoala altfel 2017 În data de 5 ianuarie 2017 Ministerul Educației Naționale a publicat pe pagina web a instituției, www.edu.ro, ghidul pentru cadre didactice „Școala altfel – Ghid de implementare 2016” (https://www.edu.ro/sites/default/files/Ghid_program_%E2%80%9EScoala%20altfel%E2%80%9D.pdf), material realizat…

Ghid Scoala altfel 2017

Anexe Ghid Scoala altfel 2017

În data de 5 ianuarie 2017 Ministerul Educației Naționale a publicat pe pagina web a instituției, www.edu.ro, ghidul pentru cadre didactice „Școala altfel – Ghid de implementare 2016” (https://www.edu.ro/sites/default/files/Ghid_program_%E2%80%9EScoala%20altfel%E2%80%9D.pdf), material realizat în urma procesului de consultare, analiză și dezbatere publică organizat în cadrul proiectului „Educația nonformală – TOT Educație”, derulat de Fundația Noi Orizonturi și finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG România. La acest proces de consultare au participat peste 1500 de persoane (inspectori, directori de unități de învățământ, cadre didactice, elevi, părinți, reprezentanți ai autorităților locale, ai ONG-urilor din domeniul educației, parteneri ai școlilor etc.) si mai mult de 50 de organizații. Rolul Ghidului este de a sprijini directorii și profesorii în implementarea programului național „Școala altfel”, în modalități cât mai facile și benefice pentru elevi, cadre didactice, părinți și comunitate.Cititi mai mult

Calendarul Activităților Educative Județene semestrul al II -lea

 • Postat pe 10/01/2017, la 11:41 de ADRIAN HERNEST

Proiectele pentru CAEJ  sem al II-lea se depun la Palatul Copiilor Pitești (unde se și înregistrează) în perioada 10 ianuarie – 08 februarie 2017. OBLIGATORIU pe pagina de gardă trebuie să se regăsească :Denumirea proiectului, Domeniul, data de desfășurare, persoana…

Proiectele pentru CAEJ  sem al II-lea se depun la Palatul Copiilor Pitești (unde se și înregistrează) în perioada 10 ianuarie – 08 februarie 2017.

OBLIGATORIU pe pagina de gardă trebuie să se regăsească :Denumirea proiectului, Domeniul, data de desfășurare, persoana de contact și numărul de telefon al acesteia.

vă reamintesc 

 1. OMECTS 3035/2012 privind aprobarea Metodologiei – cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare și a Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în calendarul activităților educative , școlare și extrașcolare;

 Cititi mai mult

Parteneriat MENCȘ – Asociația ,,Lume Bună”

 • Postat pe 03/01/2017, la 13:48 de ADRIAN HERNEST

Asociația LUME BUNĂ a implementat în 2011 proiectul ,,Călătorie educativă în lumea satului” , ce are ca scop principal dezvoltarea și oferirea  de programe de educație non-formală ca sursă de inspirație în educația copiilor( https://calatorieeducatiova.worldpress.com). Profesorii implicați au înființat în…

Asociația LUME BUNĂ a implementat în 2011 proiectul ,,Călătorie educativă în lumea satului” , ce are ca scop principal dezvoltarea și oferirea  de programe de educație non-formală ca sursă de inspirație în educația copiilor( https://calatorieeducatiova.worldpress.com). Profesorii implicați au înființat în unitățile de învățământ Cluburi Active CELS, prin care implementează activități de proeiect, ei înșiși devenind ambasadori ai metodrlor de educație non-formală.

Deasemenea , în cadrul proiectului se desfășoară Concursul național de creație ,,Vocea ta, Vocea Copiilor” adresat elevilor din învățământul primar și gimnazial.

persoană de contact din partea Asociației LUME BUNĂ

Larisa Popescu 0721 621. 327

email : contact.lumebuna@gmail.comCititi mai mult

Activitate educatie juridica 2016-2017 solicitare scoli Protocol de colaborareCititi mai mult

Educatia Juridica continua in anul scolar 2016-2017 in scolile din Arges

 • Postat pe 06/12/2016, la 09:29 de Gabriel Zaman

Stimati parinti, elevi si profesori….educatia este piatra de capatai si cariera de adult responsabil,cinstit, serios si model pentru intreaga societate in care traim. Educatia Juridica este necesara datorita bagajului de informatii care se poate desavarsi doar daca sunt urmate studii…

Stimati parinti, elevi si profesori….educatia este piatra de capatai si cariera de adult responsabil,cinstit, serios si model pentru intreaga societate in care traim.

Educatia Juridica este necesara datorita bagajului de informatii care se poate desavarsi doar daca sunt urmate studii aprofundate de lunga durata si apoi profesate.

Astazi ,Educatia Juridica nu mai este doar apanajul studiului universitar ci este oferit gratuit prin efortul comun al Agentiei de Stiri News247WorldPress in calitate de initiator, ISJ Arges (Partener Principal), Curtea de Apel Pitesti, Baroul Arges, IPJ Arges CJ Arges, DGASPC Arges.

Prin aceste eforturi facute voluntar de catre fiecare institutie, fiecare dintre dumneavoastra elevii si profesorii aveti ocazia sa interactionati cu administratia judeteana de la care puteti sti ce inseamna administratie, functionarea ,competentele CJ Arges si aparatul administratiei locale.

Daca pana acum un judecator a fost motiv de emotie ori de teama,astazi judecatorii vin sa vorbeasca cu fiecare dintre voi si impreuna sa dezbateti cazuri pentru a trage concluzii si a spune DA RESPECTULUI FATA DE LEGE SI UN ,,NU” HOTARAT INFRACTIUNII.

Politistii nu sunt motiv de frica, teama sau retinere….ei sunt ingerii pazitori. Atunci cand nu suntem in siguranta politistul este cel care te protejeaza cu pretul vietii sale. In fiecare zi de foarte multi ani politistii vin in mijlocul elevilor si va invata tainele prevenirii infractiunii. Ei sunt partenerii nostri si scutul tau de incredere alaturi de familie si scoala.

Protectia Copilului ….este institutia care te protejeaza pe tine copil abuzat, daca ai viata in pericol etc. Protectia Copilului nu este doar o institutie ci si un ocrotitor al familiei si de aceea in cadrul acestui parteneriat vine in sprijinul tau ..elev,parinte ,scoala.

Baroul Arges..locul unde gasesti un avocat atunci cand esti in probleme cu legea sau ai nevoie de un punct de vedere parinte si oricine. Avocatul este si el parte din aceste eforturi comune de a te informa si raspunde la temerile tale, la curiozitatea ta si poti construi cazuri in care poti fi ,,protaganost ”

Judecatorul, Politistul, Avocatul, Psihologul ,Jurnalistul, Administratorul Judetului in care tu locuiesti….toti venim la tine: elev,parinte,scoala pentru a fi prietenii tai si mai tarziu noi toti respectati reciproc de catre tine elev,parinte si scoala.

Pe siteul http://news247worldpress.com/ la sectiunea educatie juridica sunt postate materialele de la activitatile de educatie juridica.Cititi mai mult

Campanie InspiRed – o campanie despre oameni cu și fără HIV

 • Postat pe 16/11/2016, la 09:45 de ADRIAN HERNEST

campanieCititi mai mult

Săptămâna Educației Globale

 • Postat pe 14/11/2016, la 09:51 de ADRIAN HERNEST

Săptămâna Educației Globale se desfășoară în perioada 14 -18 noiembrie 2016 având tema ,,Împreună pentru pace! Până pe data de 5 decembrie consilierii educativi din unitățile de învățământ trebuie să raporteze pe mailul educativag@gmail.com sau hergeo2000@yahoo.com Raportarea trebuie să includă…

Săptămâna Educației Globale se desfășoară în perioada 14 -18 noiembrie 2016 având tema ,,Împreună pentru pace!

Până pe data de 5 decembrie consilierii educativi din unitățile de învățământ trebuie să raporteze pe mailul educativag@gmail.com sau hergeo2000@yahoo.com

Raportarea trebuie să includă activitatea/activitățile reprezentative + dovezi(ex. foto)

Nr. crt./ Unit. școlară/ Den. activității/data/ responsabil/ nr participanti/ parteneri/Cititi mai mult

Cercurile Consilierilor Educativi 25 noiembrie 2016

 • Postat pe 11/11/2016, la 10:33 de ADRIAN HERNEST

cercuri-consilieri-educativi-sem-iCititi mai mult

Concurs de postere pe tema ,,Fii Inspirat!

 • Postat pe 11/11/2016, la 09:58 de ADRIAN HERNEST

adresa-mencsCititi mai mult

Programul Educațional PIKY – SC APĂ CANAL 2000 SA

 • Postat pe 09/11/2016, la 09:48 de ADRIAN HERNEST

SC Apă Canal 2000 SA organizează Ziua Internațională a Apei (ZIMA) Ca și în anii trecuți, societatea Apă Canal 2000 se implică în desfășurarea acestui program la nivel local colaborând cu școli din județul Argeș în cadrul Programului Educațional PIKY….

SC Apă Canal 2000 SA organizează Ziua Internațională a Apei (ZIMA)

Ca și în anii trecuți, societatea Apă Canal 2000 se implică în desfășurarea acestui program la nivel local colaborând cu școli din județul Argeș în cadrul Programului Educațional PIKY.

Au fost achiziționate 50 de truse de monitorizare care vor fi oferite școlilor colaboratoare.

 Cititi mai mult

Concurs regional ,,Pasărea măiastră – CAER , poz. 896

 • Postat pe 26/10/2016, la 13:34 de ADRIAN HERNEST

Stimați colegi, Liceul Petrila si ISJ Hunedoara vă invită să participați la concursul regional de fotografie și artă ,,Pasărea măiastră”. informații suplimentare site-ul liceului: liceupetrila.ro  la  secțiunea concursuri; forumul ISJ Hunedoara : http://forum.hd.edu.ro la secțiunea concursuri relații suplimentare : prof….

Stimați colegi,

Liceul Petrila si ISJ Hunedoara vă invită să participați la concursul regional de fotografie și artă ,,Pasărea măiastră”.

informații suplimentare

site-ul liceului: liceupetrila.ro  la  secțiunea concursuri;

forumul ISJ Hunedoara : http://forum.hd.edu.ro la secțiunea concursuri

relații suplimentare : prof. Belgiu Gabriela , tel. 0722487025 sau 0766086101

e-mail: belgiugabriela@yahoo.comCititi mai mult

CAEN /CAER 2017

 • Postat pe 18/10/2016, la 12:59 de ADRIAN HERNEST

formular-aplicatie-caen-2017 fisa-evaluare-proiecte-caen-2017 raport-editie-anterioara angajament-unitate-aplicanta compendiu În vederea selecției proiectelor pentru Calendarul Activităților Educative Naționale 2017 (CAEN 2017), Calendarul Activităților Educative Regionale (CAER 2017) vă transmitem următoarele: ,,Datorită modificărilor legislative și constrângerilor financiare, evaluarea proiectelor propuse pentru CAEN 2017 va fi…

formular-aplicatie-caen-2017

fisa-evaluare-proiecte-caen-2017

raport-editie-anterioara

angajament-unitate-aplicanta

compendiu

În vederea selecției proiectelor pentru Calendarul Activităților Educative Naționale 2017 (CAEN 2017), Calendarul Activităților Educative Regionale (CAER 2017) vă transmitem următoarele:

,,Datorită modificărilor legislative și constrângerilor financiare, evaluarea proiectelor propuse pentru CAEN 2017 va fi realizată la nivel județean. CAEN 2017 va avea o formă similară celui din anul 2016, bazându-se pe evaluarea edițiilor 2016 ale proiectelor, realizată la nivel de județ. Formularul de aplicație pentru Calendarul Activităților Educative (CAEN) și Fișa de evaluare a proiectelor propuse pentru CAEN 2017 sunt aceleași cu cele din 2016″.

La nivelul ISJ Argeș se va constitui o comisie de evaluare a proiectelor educative care va avea următoarele atribuții:

 • validarea rapoartelor edițiilor 2016 ale proiectele educative din județul Argeș cuprinse în CAEN 2016 (inclusiv prin contactarea participanților);
 • evaluarea propunerilor de proiecte pentru CAEN 2017;
 • întocmirea listei cu proiectele propuse a face parte din CAEN 2017. Această listă poate cuprinde maximum toate proiectele din județul respectiv incluse în CAEN 2016.
 • evaluarea proiectelor propuse a face parte din CAER 2017;
 • întocmirea listei cu proiectele propuse a face parte din CAER 2017 și transmiterea către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Direcția Generală Învățământ Preuniversitar;
 • evaluarea proiectelor propuse pentru a face parte din CAEJ 2017.

Propunerile pentru CAEN/CAER 2017 vor respecta următoarele:

 • Formularul de aplicație (document atașat);
 • Metodologia cadrude organizare și desfășurare a competițiilorșcolare și a Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în calendarul activităților educative, școlare și extrașcolare, conform Ordinului nr. 3035 din 10.01.2012;
 • Raportul ediției anterioare 
 • Fișa de evaluare a proiectelor valabilă pentru Apelul de propuneri 2017;
 • Indicațiile din Formularul de aplicație și Fișa de evaluare, fonturi italice (Toate cuvintele scrise cu caractere italice vor fi șterse din formularul final. Ele conțin doar indicații pentru completarea formularului de aplicație).

 

Dosarul de candidatură pentru CAEN, CAER va cuprinde:

 • Formularul de aplicație (obligatoriu) + Diagrama Gantt (1 pagină);
 • Raportul ediției precedente (obligatoriu), semnat de coordonator, directorul unității;
 • Fișa pentru compendiu
 • Angajament din partea unității aplicante că nu este solicitată taxă de participare (obligatoriu);
 • Propunerea de proiect se înregistrează la unitatea școlară aplicantă și va fi semnată de directorul unității și de coordonatorul proiectului.
 • Foaia de gardă a dosarului va cuprinde:

Titlul proiectului (Exemplu: Concurs național de muzică „………………….” dacă este un concurs național, sau Concurs regional de muzică ,,…………………………………”, sau Concurs interjudețean de muzică „………………………………..” ;

 • Data etapei finale de desfășurare.

 

Din evaluare vor fi eliminate următoarele tipuri de proiecte:

 • proiectele care nu au respectat precizările din formularul inițial;
 • proiectele care nu au îndeplinit condițiile de nivel național;
 • proiectele care nu au respectat prevederile Regulamentului de organizare a activităţilor cuprinse în calendarul activităţilor educative, şcolare şi extraşcolare;
 • proiectele cu taxă;
 • proiectele care au încălcat principiul nondiscriminării;
 • proiectele bazate exclusiv pe corespondență;
 • concursurile fără cel puțin o etapă de calificare anterioară celei naționale;
 • concursurile în care numărul de premii (I, II, III) a depășit 30% din numărul total de participanți.

– Vă rugăm să acordați o atenție deosebită respectării prevederilor Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în calendarul activităților educative, școlare și extrașcolare, aprobat prin OMECTS nr. 3035/2012 și precizărilor din Formularul de aplicație și Fișa de evaluare.

Proiectele pentru CAEN și CAER se vor depune la Palatul Copiilor Pitești pănă la data de 14 noiembrie 2016 !!!!!

Inspector școlar

Prof. Adrian HERNEST

0741206080Cititi mai mult

Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu” Pitești, pentru organizarea de activități în săptămâna ,,Școala Altfel”, vine cu o serie de propuneri care se regăsesc la adresa http://www.bjarges.ro/scoala-altfel-2016-2017-biblio-idei-de-activitati/. Oferta conține activități dedicate grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Argeș. Activitățile sunt concepute astfel…

Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu” Pitești, pentru organizarea de activități în săptămâna ,,Școala Altfel”, vine cu o serie de propuneri care se regăsesc la adresa http://www.bjarges.ro/scoala-altfel-2016-2017-biblio-idei-de-activitati/. Oferta conține activități dedicate grădinițelor, școlilor și liceelor din județul Argeș. Activitățile sunt concepute astfel încât să fie interactive, să aducă informații utile dar  mai puțin cunoscute și în același timp să promoveze aspecte și fațete inedite ale bibliotecii.Cititi mai mult

Școala Populară de Arte și Meserii Pitești organizează în perioada 1 oct. – 19 nov. 2016 ediția a IX-a a Festivalului – Concurs Județean de Muzică Ușoară și Cultă ,,Speranțe Argeșene”. Tel. 0348/457560 www.scoala-popart-pitesti.ro

Școala Populară de Arte și Meserii Pitești organizează în perioada 1 oct. – 19 nov. 2016 ediția a IX-a a Festivalului – Concurs Județean de Muzică Ușoară și Cultă ,,Speranțe Argeșene”.

Tel. 0348/457560

www.scoala-popart-pitesti.roCititi mai mult

Concurs Național ,,Domestos susține igiena de nota 10″

 • Postat pe 20/09/2016, la 14:56 de ADRIAN HERNEST

Concurs Național de creativitate ,,Domestos susține igiena de nota 10″ centrat pe tematica igienei la școală și acasă. 15 sept. 2016 – 1 martie 2017 perioada de desfășurare concursul se adresează elevilor din ciclul preșcolar și primar; Regulamentul concursului se regăsește pe…

Concurs Național de creativitate ,,Domestos susține igiena de nota 10″ centrat pe tematica igienei la școală și acasă.

15 sept. 2016 – 1 martie 2017 perioada de desfășurare

 • concursul se adresează elevilor din ciclul preșcolar și primar;
 • Regulamentul concursului se regăsește pe website-ul www.domestos.ro

 Cititi mai mult

Proiectele pentru CAEJ sem I , an școlar 2016 – 2017 se depun la ISJ Argeș , Etaj I, Birou Management Instituțional , la inspectorul școlar Adrian Hernest. Termen 7 octombrie 2016 Pentru prima pagină a proiectului ( obligatoriu) UNITATEA…

Proiectele pentru CAEJ sem I , an școlar 2016 – 2017 se depun la ISJ Argeș , Etaj I, Birou Management Instituțional , la inspectorul școlar Adrian Hernest.

Termen 7 octombrie 2016

Pentru prima pagină a proiectului ( obligatoriu)

UNITATEA DE ÎNVĂȚĂMÂNT

TITLUL PROIECTULUI

DOMENIUL

DATA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Responsabili proiect

Nr. de telefon

Ordinul Nr.3035 din 10.01.2012

privind aprobarea METODOLOGIEI-CADRU de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare şi a REGULAMENTULUI de organizare a activităţilor cuprinse în calendarul activităţilor educative, şcolare şi extraşcolare
ACT EMIS DE: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului și Sportului
ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 69 din 27 ianuarie 2012

Articolul 12

(5) Proiectele care vor fi depuse în vederea evaluării pentru includerea în CAEN sau CAEJ trebuie să conţină următoarele elemente de bază:

 1. a) ideea proiectului sau problema ce se doreşte a fi rezolvată prin proiect;
 2. b) motivaţia proiectului (de ce se doreşte realizarea proiectului şi ce vine în sprijinul realizării lui);
 3. c) titlul proiectului;
 4. d) scopul proiectului;
 5. e) obiectivele proiectului;
 6. f) resursele solicitate fie pe obiective, fie descrise pentru fiecare activitate în parte;
 7. g) grupul-ţintă al proiectului şi/sau cine beneficiază de rezultatele punerii lui în practică (cui îi este adresat), care de cele mai multe ori poate să rezulte din scop ori obiective şi/sau trebuie definit distinct;
 8. h) activităţile care duc la realizarea obiectivelor, cu descrierea lor şi stabilirea întinderii în timp şi a dependenţelor dintre ele;
 9. i) rezultatele de bază ale proiectului, care se stabilesc pentru fiecare obiectiv;
 10. j) impactul proiectului;
 11. k) bugetul proiectului, care poate fi defalcat pe fiecare activitate şi pe fiecare sursă în parte, pe perioade de realizare a proiectului şi în final pentru întregul proiect;
 12. l) indicatorii prin care rezultatele pot fi urmărite;
 13. m) modalităţi de monitorizare şi evaluare a rezultatelor proiectului;
 14. n) descrierea căilor/modalităţilor prin care pot fi diseminate informaţiile despre rezultatele proiectului şi cum pot fi valorizate acestea;
 15. o) sustenabilitatea proiectului – descrierea modului în care poate fi asigurată continuitatea proiectului la sfârşitul perioadei de finanţare (dacă este cazul unui astfel de proiect) sau prognozarea în timp a evoluţiei produsului/rezultatului proiectului.

 

DOMENII

a)artistic, cu subdomeniile arte vizuale, teatru, literatură, folclor, tradiţii şi obiceiuri, culturi şi civilizaţii, muzică, dans;

b)ecologie şi protecţia mediului;

c)educaţie civică;

d)sportiv-turistic;

e)tehnic;

f)ştiinţific.

 Cititi mai mult

Proiect educațional ,,Școala Siguranței TEDI

 • Postat pe 08/09/2016, la 13:43 de ADRIAN HERNEST

scoala-sigurantei-tediCititi mai mult

Let”s Do It, Romania! 2016

 • Postat pe 05/09/2016, la 13:01 de ADRIAN HERNEST

Let”s Do It, Romania! 2016 Proiectul Național ,,Let”s Do It, Romania! 2016″ se desfășoară în data de 24 septembrie 2016. Înscrieri se fac pe mailurile: arges@letsdoitromania.ro dan.hodos@letsdoitromania.ro persoana de contact: Dan Hodos 0721102074 Pentru înscriere sunt necesare următoarele informații:Unitatea de…

Let”s Do It, Romania! 2016

Proiectul Național ,,Let”s Do It, Romania! 2016″ se desfășoară în data de 24 septembrie 2016.

Înscrieri se fac pe mailurile:

arges@letsdoitromania.ro

dan.hodos@letsdoitromania.ro

persoana de contact: Dan Hodos 0721102074

Pentru înscriere sunt necesare următoarele informații:Unitatea de învățământ, persoana de contact, număr de telefon.Cititi mai mult

Concurs national SANITARII PRICEPUTI

 • Postat pe 23/05/2016, la 14:30 de ADRIAN HERNEST

Etapa judeteană 30 mai.2016 Liceul Tehnologic ASTRA ora 15. 00 LICEU ora 16.30 Gimnaziu Tabelele cu participantii se transmit pe fax-ul liceului 0248/251824, în atenția doamnei director adjunct , prof. Ciobanu Elena până la data de 27.05.2016, ora 12.00.

Etapa judeteană 30 mai.2016 Liceul Tehnologic ASTRA

ora 15. 00 LICEU

ora 16.30 Gimnaziu

Tabelele cu participantii se transmit pe fax-ul liceului 0248/251824, în atenția doamnei director adjunct , prof. Ciobanu Elena până la data de 27.05.2016, ora 12.00.Cititi mai mult

Concurs DREPTURILE COPILULUI 2016

 • Postat pe 18/05/2016, la 11:10 de admin

DREPTURILE COPILULUI 2016Cititi mai mult

Grafic desfășurare cercuri

 • Postat pe 18/05/2016, la 09:42 de admin

GraficCititi mai mult

Etapa județeană a Concursului național EDUCAȚIE RUTIERĂ – educație pentru viață Loc de desfășurare: Școala Gimnazială Nr.1 Costești data: 9 iunie 2016, ora 9.30 Tabelele de înscriere cu elevii participanți și profesorii coordonatori se trimit pe faxul unității de învățământ…

Etapa județeană a Concursului național EDUCAȚIE RUTIERĂ – educație pentru viață

Loc de desfășurare: Școala Gimnazială Nr.1 Costești

data: 9 iunie 2016, ora 9.30

Tabelele de înscriere cu elevii participanți și profesorii coordonatori se trimit pe faxul unității de învățământ 0248/672329

responsabili proiect:

prof. Daniela Irimia și prof. Mihaela NițuCititi mai mult

Festivalul Internațional de Teatru Transilvania

 • Postat pe 06/05/2016, la 11:35 de ADRIAN HERNEST


Cititi mai mult

Cupa DHS

 • Postat pe 04/05/2016, la 12:25 de ADRIAN HERNEST

Regulament 2016 (1)Concursul național ,,Cupa DHS” : de îndemânare pe biciclete și de educație rutieră. Etapa județeană se desfășoară pe data de 12.05.2016 în Piața Primăriei Pitești. Înscrierile se fac între orele 14 – 15, iar de la ora 15…

Regulament 2016 (1)Concursul național ,,Cupa DHS” : de îndemânare pe biciclete și de educație rutieră.

Etapa județeană se desfășoară pe data de 12.05.2016 în Piața Primăriei Pitești.

Înscrierile se fac între orele 14 – 15, iar de la ora 15 are loc festivitatea de deschidere.

tabel inscriere cupa dhs 2016 

Regulament 2016 Cititi mai mult

Concurs ,,EUROPA în școală” CAEN 2016 pozitia 21

 • Postat pe 29/04/2016, la 11:20 de ADRIAN HERNEST

În atenția profesorilor de desen/cadrelor didactice/consilierilor educativi din unitățile școlare Concursul national „Europa în scoală!”,  organizat de MENCS ,in colaborare cu Palatul National al Copiilor, este aprobat in CAEN 2016 la pozitia 21. Tema concursului : „Stop violentei impotriva fetelor si…

În atenția profesorilor de desen/cadrelor didactice/consilierilor educativi din unitățile școlare

Concursul national „Europa în scoală!”,  organizat de MENCS ,in colaborare cu Palatul National al Copiilor, este aprobat in CAEN 2016 la pozitia 21.

Tema concursului : „Stop violentei impotriva fetelor si femeilor”

Sectiuni ale concursului: creatii literare/ plastice, filme și proiecte;

Va rog, să diseminați informațiile către elevi și profesori și să trimiteți lucrările la Inspectoratul Școlar Argeș! Termen  11 mai 2016
Inspector școlar: prof. Adrian HernestCititi mai mult

scoala altfelCititi mai mult

Ordin tabere excursii

 • Postat pe 28/04/2016, la 09:04 de ADRIAN HERNEST

Ordin tabere excursiiCititi mai mult

,,Cu viața mea apăr viața” / ,,Prietenii pompierilor”

 • Postat pe 27/04/2016, la 14:02 de ADRIAN HERNEST

,,Cu viața mea apăr viața” Desfășurarea etapei județene : 13.05.2016   Stadion DLR Bascov, ora 9.00 ,,Prietenii pompierilor” Desfășurarea etapei județene : 11.05.2016   Stadion DLR Bascov, ora 9.00 Regulamentele de desfășurare valabile sunt cele din 2013 Tabelele cu elevii…

,,Cu viața mea apăr viața”

Desfășurarea etapei județene : 13.05.2016   Stadion DLR Bascov, ora 9.00

,,Prietenii pompierilor”

Desfășurarea etapei județene : 11.05.2016   Stadion DLR Bascov, ora 9.00

Regulamentele de desfășurare valabile sunt cele din 2013

Tabelele cu elevii participanți/echipaje și profesorii însoțitori se trimit la ISJ Argeș, în atenția inspectorului școlar Adrian HERNEST.Cititi mai mult

Concurs național de creație literară “Tinere condeie”

 • Postat pe 23/03/2016, la 13:33 de Gabriel Zaman

Regulament concurs național de creație literară “Tinere condeie”Cititi mai mult

Regulamentul concursului național de reviste școlare

 • Postat pe 23/03/2016, la 13:29 de Gabriel Zaman

Regulament concurs național reviste școlareCititi mai mult

Concursul naţional de proiecte antidrog „Împreună”

 • Postat pe 23/03/2016, la 12:39 de admin

FIȘA DE ÎNSCRIERECititi mai mult

Concurs Național de Proiecte Antidrog ,,Împreună”

 • Postat pe 14/03/2016, la 12:29 de admin

Concurs national propiecte antidrogCititi mai mult

Ordin competitii scolare Cititi mai mult