Stimați colegi,

Ne face plăcere să vă informăm că pe data de 1 septembrie 2018, Clubul Profesorilor din România, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic București, lansează cursul online Stiluri de învățare. Cursul se adresează tuturor cadrelor didactice- preșcolar, primar, gimnazial, indiferent de specialiate, vechime sau grad.

         Cursul este structurat în 3 module, urmate de o evaluare. La final, se va elibera o adeverință de participare din partea Casei Corpului Didactic București, care atestă 15 ore de formare.

Cursul are ca scop dezvoltarea competențelor psihosociale ale cursanților, de înțelegere și abordare a strategiilor de învățare în vederea creșterii calității activității didactice. De asemenea, își dorește să ofere repere, sugestii și modalități de organizare, proiectare, desfășurare, evaluare a procesului instructiv-educativ, conform cerințelor unui învățământ de calitate, centrat pe nevoile și personalitățile elevilor.

Înscrierile se fac până la data de 1 septembrie 2018, iar cursul se va desfășura online în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2018.
         Participarea este gratuită.
Pentru înscriere este necesară completarea următorului formular.

Inspector școlar pentru matematică,

prof. Ligia SURUGIU