Agenda eveniment ECVET_Slatina

Invitație participare

În perioada 16-18 martie 2018, la Slatina, vor avea loc Activități de formare pentru implementarea ECVET in parteneriate strategice Erasmus+, sectorul VET – design de proiect si completare formular de candidatură – organizate de ANPCDEFP și Inspectoratul Școlar Județean Olt.
Atelierul va fi susținut de experți ai ANPCDEFP și formatori din rețeaua Erasmus+, având ca principal obiectiv asigurarea unui cadru adecvat de interacțiune și sprijin personalizat pentru cei interesați de dobândirea de cunoștințe și abilități în vederea finalizării etapei de proiectare și completare a unui formular de candidatură pentru un proiect de parteneriat strategic în domeniul VET în cadrul programului Erasmus+. În cadrul atelierului, vor alterna etapele de lucru individual pe formularul de candidatură cu discuțiile de grup și clarificare a întrebărilor specifice ale participanților.
Atelierul se adresează posibililor beneficiari ai unor proiecte de parteneriat strategic Erasmus+, respectiv reprezentați ai unor instituții și organisme eligibile, precum:
-școală/institut/centru educațional de orice nivel din domeniul VET (incluzând licee tehnologice și vocaționale, școli profesionale ș.a.);
-organizație non profit care desfășoară activități în domeniul educației și formării profesionale;
-o întreprindere (de tipul: IMM, companie mare sau întreprindere socială) publică sau privată;
-autoritate publică la nivel local, regional sau național
-un partener social sau orice alt tip de organizație reprezentativă pentru activitatea profesională (de tipul: camere de comerț, industrie și artizanat, asociații profesionale și de meșteșugari, organizații sindicale)
-institut de cercetare;
– instituție de învățământ superior;
-fundație;
-centru de pregătire profesională;
-întreprinderi care furnizează co-training;
-organizație culturală, bibliotecă, muzeu;
-organism care furnizează consiliere profesională, vocațională și în carieră;
-centru de recunoaștere a competențelor profesionale obținute prin învățare nonformală și informală.

La acest atelier sunt asteptați să se înscrie 15 participanți, din județele Olt, Dolj, Teleorman, Vâlcea, Argeș și Mehedinți, utilizând formularul de înscriere din următorul link, până cel mai tarziu marți, 13 martie 2018,http://www.erasmusplus.ro/evenimente-formular/vrs/IDform/1281

Atelierul se va derula în perioada 16-18 martie 2018, la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 64A.
Participarea la atelier este gratuită. Pentru participanții din afara localității Slatina vor fi asigurate 2 nopți de cazare și vor fi decontate cheltuielile de transport. Se vor asigura pentru cele trei zile de activități servicii de catering (2 pauze de cafea și un prânz).

Agenda atelierului este atașată acestui mesaj.

Vă așteptăm cu multe informații utile și vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră pentru o colaborare bazată pe încredere si rezultate.
Echipa Erasmus+
Margareta Ivan
EXPERT STUDII SI CERCETARE – DEPARTAMENT SERVICII DE SUPORT
Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale
T: (+4) 021 201 0730
F: (+4) 021 312 1682
W: Erasmus+, ANPCDEFP
A: Splaiul Independentei 313, Bibl. Centrala a UPB, Corp A, Etaj 1 Bucuresti, S6, 060042, Romania