Inspector

Prof. Mariana Dejanu

Telefon

0733033325

E-mail


Audiente

Luni 13-15
Miercuri 11-13

Concursuri


Rezultate


Documente

tabelul elementelor 2

Anunțuri

În ataşament sunt documentele necesare pentru desfăşurarea olimpiadei judeţene interdisciplinare, “Ştiinţele Pământului”. Inspector şcolar, prof. Cornelia Zibileanu 2017 ANUNŢ ÎNSCRIERE LA O.I. ŞTIINŢELE PĂMÂNTULUI 2017 MACHETĂ INSCRIERE OLIMP. ŞTIINŢELE PĂM 2017 PROGRAMA_STIINTELE PAMANTULUI final 2017 Regulament_Stiintele_Pamantului.doc

În ataşament sunt documentele necesare pentru desfăşurarea olimpiadei judeţene interdisciplinare, “Ştiinţele Pământului”.

Inspector şcolar, prof. Cornelia Zibileanu

2017 ANUNŢ ÎNSCRIERE LA O.I. ŞTIINŢELE PĂMÂNTULUI

2017 MACHETĂ INSCRIERE OLIMP. ŞTIINŢELE PĂM

2017 PROGRAMA_STIINTELE PAMANTULUI final

2017 Regulament_Stiintele_Pamantului.docCititi mai mult

Concurs chimie “Petru Poni” – locuri etapă națională

  • Postat pe 09/03/2017, la 10:40 de MARIANA DEJANU

Pentru etapa națională  a Concursului de chimie “Petru Poni” sunt alocate, pentru județul Argeș, 8  locuri. Etapa națională a concursului de chimie se va desfășura în perioada 18-21 mai  2017, la Curtea de Argeș, jud. Argeș.

Pentru etapa națională  a Concursului de chimie “Petru Poni” sunt alocate, pentru județul Argeș, 8  locuri.

Etapa națională a concursului de chimie se va desfășura în perioada 18-21 mai  2017, la Curtea de Argeș, jud. Argeș.Cititi mai mult

Pentru înscrierea elevilor la Sesiunea de comunicări științifice pentru elevii de liceu, etapa județeană, se va completa formularul atașat, până la data de 8 martie 2017, ora 14.00. Profesorii însoțitori vor aduce, la secretariatul Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu” Pitești, …

Pentru înscrierea elevilor la Sesiunea de comunicări științifice pentru elevii de liceu, etapa județeană, se va completa formularul atașat, până la data de 8 martie 2017, ora 14.00.

Profesorii însoțitori vor aduce, la secretariatul Colegiului Tehnic „Costin D. Nenițescu” Pitești,  tabelul nominal cu elevii înscriși în concurs,  completat după modelul machetei atașate, semnat de directorul şcolii şi ştampilat, pe 11 martie 2017 (nu modificaţi macheta, completați corect cu diacritice).

Inscriere Sesiune_2017

Macheta_Sesiune_2017

 Cititi mai mult

Etapa judeţeană    se desfășoară pe data de 11 martie 2017, ora 10.00,  la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenițescu” Pitești  La sfârşitul acestei etape vor fi selecţionate  primele două lucrări în ordinea descrescătoare a punctajului. Sesiunea de comunicări ştiinţifice destinată elevilor…

Etapa judeţeană    se desfășoară pe data de 11 martie 2017, ora 10.00,  la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenițescu” Pitești  La sfârşitul acestei etape vor fi selecţionate  primele două lucrări în ordinea descrescătoare a punctajului.

Sesiunea de comunicări ştiinţifice destinată elevilor din învăţământul liceal, la disciplina chimie, are ca obiective educarea capacităţii de comunicare, dezvoltarea gândirii ştiinţifice, stimularea creativităţii, cultivarea şi dezvoltarea spiritului de competiţie şi fair-play, dezvoltarea capacității de cooperare între elevi. Sesiunea de comunicări ştiinţifice este organizată de Ministerul Educaţiei Naționale.

Elevii participanţi la această sesiune de comunicări științifice vor elabora lucrări științifice/proiecte pe o temă propusă de ei înșiși, prin consultare cu profesorul coordonator, iar tema aleasă trebuie să pună în evidență elemente ale cercetării în domeniul chimiei şi ale dezvoltării creativităţii elevilor.

Condiția de înscriere și participare la concurs este ca lucrarea științifică să aibă, ca autori, 2 elevi, iar realizarea acestor lucrări științifice/proiecte ale elevilor să fie coordonată de profesorul de chimie.

Fiecare lucrare va fi prezentată de către cei 2 elevi, oral, în fața comisiei de evaluare. Absența unuia dintre cei 2 elevi atrage automat descalificarea lucrării din concurs. Prezentările lucrărilor vor putea fi însoţite de imagini (video, diapozitive etc.), planşe, fond audio şi orice alt suport care poate contribui la o mai bună evidențiere a calității lucrării. Lucrarea trebuie să aibă un număr maxim de 10 pagini. Conţinutul şi forma lucrării vor contribui la acordarea punctajului final.Cititi mai mult

Concursul de chimie Petru Poni – etapa județeană, 11 martie 2017

  • Postat pe 03/03/2017, la 13:06 de MARIANA DEJANU

   Etapa judeţeană a concursului de chimie se va desfășura la data de 11 martie 2017, la Colegiul  Tehnic ,,Costin D. Nenițescu” Pitești, începând cu ora 900 . Concursul ”Petru Poni” se desfășoară în conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru de organizare şi…

 

 Etapa judeţeană a concursului de chimie se va desfășura la data de 11 martie 2017, la Colegiul  Tehnic ,,Costin D. Nenițescu” Pitești, începând cu ora 900 .

Concursul ”Petru Poni” se desfășoară în conformitate cu prevederile Metodologiei-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare nr. 3035/10.01.2012 şi a Regulamentului specific pentru acest concurs.

Concursul de chimie ”Petru Poni” se organizează pentru elevii claselor a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a. Pot participa elevi de la toate formele de învăţământ: zi, seral, cu frecvenţă redusă, din învăţământul de stat și cel particular. Participarea la acest concurs este individuală.

Nu se admite participarea elevilor de la clasele superioare la clasele inferioare.

Elevii vor avea acces în săli între 815  și 830.  Accesul elevilor în sălile de concurs se va face pe baza C.I. sau a carnetului de elev cu fotografia elevului, vizat pe anul şcolar în curs.

În cadrul etapei județene elevii vor susține o probă teoretică cu durata de 3 ore (elevii participanți la etapa județeană vor avea la dispoziție, pentru rezolvarea subiectelor, 3 ore, din momentul în care au primit subiectele de concurs).

Este interzis accesul elevilor, în sala de concurs, cu orice fel de materiale informative: manuale, culegeri, tabele periodice, caiete, etc.  De asemenea, se interzice accesul, în sala de concurs, cu telefoane mobile.

Este permisă utilizarea calculatoarelor neprogramabile. 

Redactarea lucrărilor se face cu pix de culoare albastră sau stilou cu cerneală albastră.

Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de concurs duce la eliminarea din concurs de către preşedintele comisiei, indiferent dacă materialele interzise au fost folosite sau nu; candidaţii eliminaţi din concurs pierd dreptul de participare la competiţiile şcolare din anul următor.

Evaluarea lucrărilor elevilor se va realiza, pe subiecte, de către profesorii evaluatori care fac parte din comisia de evaluare, în după-amiaza zilei de concurs.

Contestaţiile se fac pentru fiecare subiect la care elevul şi profesorul îndrumător/însoţitor consideră că punctajul acordat de profesorii evaluatori este diferit de cel al propriei evaluări. Contestaţiile pe subiecte sunt depuse personal de către elevi la secretariatul Colegiului  Tehnic „Costin D. Nenițescu” Pitești  la data de 13 martie 2017 orele 900-1200.

   

 Cititi mai mult